Hantaoma – a régmúlt újraszületése

 

A francia pogány metálos Hantaoma, tízen három évnyi hallgatás után ismét szolgálatra jelentkezik a Season Of Mist fedélzetén. A ködös, régmúltba nyúló veterán középkori-folk-ambient zenét játszó Stille Volk tagok projektjeként létrejött zenekar második nagylemeze, március 9-én fog Malamort címmmel megjelenni.


A mitikus ihletésű, atmoszférikus black és heavy metal stílusjegyekkel felvértezett dalok különleges francia dialektusban, provanszál nyelven hangzanak el. Felidézve az ősi, okkult és feledésbe merült igézeteket. Természetesen, az egész muzsika gazdagon tarkítva  népzenei hangszerekkel mint például a tekerő lant vagy vele rokonságban lévő, svéd vonós hangszerrel a Nyckelharpa-val.
A borítón Valin Matheis amerikai művész hangulatos rajza látható, mely a szövegekre is hatással volt. A banda az új pogány eposzokat egyszerre érzelmesek, sötétek és energetikusak ígérik.

Új albumukat Skyforger, Stille Volk, Ulver (old), Storm és Primordial rajongóknak ajánlják. A Sille Volk-ot ismerve a minőség és a hangulat biztosan garantált lesz!
 


Hell Vill #19 Hell Vill #19
június 13.
Bring Me the Horizon Bring Me the Horizon
június 16.
Hatebreed, Crowbar Hatebreed, Crowbar
június 17.