A Beyond is fellép a Fueled by Fire előtt

Megkezdődött a jegyelővétel a Trafó Bár Tangóban tartandó Fueled By Fire bulira, 1490 Ft-os áron! A helyszínen 1990 Ft lesz a belépő, érdemes tehát időben beszerezni a jegyeket. Bővült a fellépők névsora is. A több, mint egy évtizede mély hallgatásba burkolódzott, gyöngyösi thrash csapat, a Beyond kapott lehetőséget a fellépésre. Idén jelent meg új nagylemezük, mely az egyszerű, de annál sokatmondóbb Thrash címet viseli, s ha valaki semmi mást nem is tud a csapatról, a lemezcímből akkor is kiderül, hogy náluk megfelelőbb zenekar nem is léphetne fel ezen az estén a nemzetközi csapatok előtt.

2009. május 27., szerda, 19:00
Helyszín: Trafó Bár Tangó, IX. kerület, Liliom u. 41.
Beugró: Az összes rock/metal boltban (Hammer Zenebarlang, CD Pince, Headbanger, Viking, Shark) 1490 Ft, a helyszínen pedig 1990 Ft

A Beyond is fellép a Fueled by Fire előtt (3 komment)

 • k_samu k_samu szerint:

  Na úgy látszik elkúrtam.
  Suicidal Angels helyett Neurasthenia jön!
  [url:57k34naj]http://www.myspace.com/neurastheniaband[/url:57k34naj]

  Módosítottam ennek megfelelően a koncertnaptárat, most az eltünt, gondolom az ellenőrzésig. Csak szólok, hogy emiatt hiányzik most, már ha esetleg valakinek hiányozna rajtam kívül.

 • infam infam szerint:

  Az a fura velük kapcsolatban, hogy 25 éve vannak a pályán jelentősebb törzsközönség nélkül.. Talán nem volt meg a vezérfonal, ahogy Lez is mondta, letértek párszor az útról..

 • szadi szadi szerint:

  [quote=Stygian Shadows ‘zine:v5fj72s7]
  Nem kéne megfelejtkezni a Beyond rap metalos korszakáról sem! Tehát számomra hiteltelen! Pont ők nem valók erre a bulira!
  [/quote:v5fj72s7]
  Modnjuk szerintem a trabantos számuk is kissé gáz.

Palaye Royale Palaye Royale
május 29.
Sting Sting
május 30.
Summer Time Tour 2024 Summer Time Tour 2024
június 01.