Sun and Moon Records újdonságok

Az alábbiakban az erdélyi Sun and Moon Records 7 új kiadányát mutatjuk be:

Atmanl’Assassí de Venus CD 2009
A rejtélyes Katalán black metal zenekar negyedik nagylemeze. Spanyolország területén valaha felvett black metal anyagok egyik legjobbika! Nyers, régi vonalas fekete fém melankólikus ízekkel fűszerezve. Az anyag 12″ bakelit LP-n már megjelent tavaly az Ishtadeva Vinyl Productions gondozásában.
http://www.myspace.com/atmancatalunya

Deep-Pression4: Void of a Morning CD 2009
Szintén negyedik nagylemez és nagy előrlépés az experimentális csapat történetében. Szolid drone hangzás, ambient minták, stílusskatulyákat tekintve szóba jöhet még a post-black metal, shoegaze, indusztriál, elektronikus, dark ambient és a noise. Befelé forduló, kínzó kísérletezés, drone-tánc az őrület határán! Limitált 1000 példány.
http://www.myspace.com/rhdeep
_ELVALASZTO_

Black Leather JesusYes, Sir (Filth Play) CD 2009
A 89-ben alakult legendás texasi noise csapat új, születésnapi albuma. Felállás: Richard Ramirez, Kevin Novak (TEF), Sean Matzus (The Secret Geography/ITLOA), Scott Houston (Respirator/S.P.I.T.), Vance Osborne (Murex/ITLOA) és vendégzenészként Jovan Hernandez
(ze’r0-sum/Anatomy of a Blackout). Limitált 500 példány.
http://www.myspace.com/blackleatherjesus

Various Houston Artists Noise CompilationEleven Notes in Black CD 2009
Válogatás CD a houstoni noise szcéna tiszteletére! A válogatást a fent említett Richard Ramirez szortírozta, minden dal kizárólagosan ennek a kiadványnak a számára készült. A 11 előadó: Melanie Riehle, S.P.I.T., Loudspeaker, T.E.F., Last Rape, Concrete Violin, Forced Orgasm, Werewolf Jerusalem, Baptist Skin Communiti, In the land of Archers & White Nurse Black Death. Limitált 500 példány.

WindbruchCollision of the Worlds CD 2009
A Windbruch (szélfogót jelent)  egy orosz egy emberes projekt, stílusát tekintve pedig a folk és a black metal keveréke. Erős atmoszféra sok érzelemmel, hipnotizáló hangzás, gyönyörű orosz tájképek a black metal ridegségével átitatva, mely teliholdas éjszakán az erdő mélyére repíti hallgatót. 7 dal és egy feldolgozás.
http://www.myspace.com/windbruch

Nocturnal DepressionMankind Suffering Visions DVD 2009
Az első hivatalos DVD, rajta a csapat legutóbbi Európa turnéjának egyik állomásának professzionális kamerával rögzített kép/hanganyaga, valamint a hivatalos klipek.
http://www.myspace.com/nocturnaldepression

Nychts/MortualiaSplit CD A5 digipack 2009
Speciális csomagolású split, 500 limitált példányban. A finn Mortualia zenekar Shatraug azaz, a Horna agyának projektje.

Hell Vill #19 Hell Vill #19
június 13.
Bring Me the Horizon Bring Me the Horizon
június 16.
Hatebreed, Crowbar Hatebreed, Crowbar
június 17.