Skitliv – új EP

Szigorúan 777 példányra limitálva jelenik meg a Skitliv új EP-je, újranyomás a tervek szerint nem lesz. A Bloodletting egy 10 inches képes bakeliten jön ki a Cold Spring Records gondozásában, a bal oldalt látható kép a Current 93-as David Tibet alkotása, aki egyúttal hallható is lesz a „Who Will Deliver Us From Gold And Planets” című intró erejéig, mely koncerteken is fel szokott csengeni.
Aki még nem hallott a zenekarról: a Skitliv-et az ex-Mayhem-es Maniac alapította, gitározik benne a Shining-os Kvarforth és Tibet-en kívül vendégként feltűnt már az ex-Gorgoroth-os Gaahl és bemutatásra nem szoruló Csihar Attila is.
A fentieken kívül sem tétlenek ezek a muzsikusok: Maniac menyasszonyával, Vivian Slaughter-rel és a Nurse With Wound-os Andrew Liles-szal közösen egy noise/darkwave/ambient projekten is dolgozik, ennek a neve Sehnsucht, szintén a Cold Spring-nél van és hamarosan megjelenik a bemutatkozó nagylemez.
Emellett Maniac és Liles az Aura Noir, DØdheimsgard zenekarokban is ténykedő Czral-lal is közösködött, ez a projekt még 1996-ban indult és most érkezett el az első mérföldkőig: a 14-dalos debütalbum “Det Skjedde Noe Når Du Var I Belgia” (Valami történt míg Belgiumban voltál) címmel a tavalyi év végén jelent meg a Dirter kiadónál.

Lowland Fest 2024 Lowland Fest 2024
június 25.
Tom Morello Tom Morello
június 30.
Toxic Weekend 2024 Toxic Weekend 2024
július 03.
Richie Kotzen Richie Kotzen
július 03.