Moby Dick – Készül az új lemez!


Új hir a banda Facebook oldaláról : „Sokan várták már, hogy hivatalosan is bejelentsük, hogy idén a 30. jubileumot egy új albummal és egy nagyszabású koncerttel ünnepeljük.
A dalszerzési folyamat már a múlt év végén elindult, mostanra 7-8 dal összeállt, jelenleg a kiadói egyeztetések zajlanak, illetve a koncert időpontjának és a helyszín kijelölése. Ami már biztos: az új album ősszel fog megjelenni, a koncert pedig az év végére várható.”

Moby Dick – Készül az új lemez! (6 komment)

 • necrofaust necrofaust szerint:

  készül…csak tudnám minek

 • cannibanile-grinder cannibanile-grinder szerint:

  eljen a hazai thrash szinter,ime a legnagyobbja,rem jo album lesz,Smici mostanaba eross ra van kattanva a thrashre,de a tobbieket nem tudom mar mennyire erdekli ez a thrash metalos dolog,na de vegulis ok a MOBY DICK!!!!!!

 • bush bush szerint:

  [quote=emp:j2xs6242]

  Nem téged oktattalak héjj! Boldogság tölti el lelkem, hogy képben vagy, de szerintem sok olvasó nem vágja a dolgot… Nekik szólt a kommentem.
  [/quote:j2xs6242]

  Én meg csak nevettem, emp. Hééjjj. (hrhr)
  (miért gondolod, hogy beszólni akartam?) 😉 (b)
  Tudom, hogy az olvasóknak írtad!!! |-D

 • bush bush szerint:

  [quote=emp:j2xs6242]

  Még ennél is összetettebb a helyzet. Azon felül amit írtál, Hofi a dobiskolájával, hangszerüzletével és session dobolással (Rúzsa Magdival dolgozik mostanában együtt) foglalkozik. Smicinek ott az MD stúdió, ami pörög rendesen. Göbl Gabi meg ha minden igaz akkor a soproni női kézicsapat managere.

  Szóval simán lehet hogy a következő lemez 10 év múlva jön ki. Nem hiszem, hogy olyan elvárások és érdeklődés öveznék ma a Moby Dicket, hogy ennél több időt, energiát kellene a srácoknak belenyomni. Nosztalgia és hobbycsapat, ami ha úgy alakul ad pár koncertet és ha a srácoknál együtt állnak a csillagok, összeraknak egy nagylemezt.
  [/quote:j2xs6242]

  Tudtam ezekről a dolgaikról is, de nem volt kedvem regényt írni!!! |-D

  Én nagyon várom az új Moby Dick lemezt, remélem jó lesz!!! m/

 • bush bush szerint:

  Smicinek ott van a Bloody Roots, Mentes Norbinak és Hoffer Péter-nek pedig a Hungarica.

The Fission Tour The Fission Tour
február 24.
Dirty Honey Dirty Honey
február 29.