Rubicon hírlevél

A Rubicon zenekar nagy örömmel jelenti nektek, hogy Orbán-Ducos Tamás felépült a súlyos betegségből, szerencsére szövődmény nélkül megúszta. Jelenleg kötelező napi tevékenysége a pihenés, várhatóan a zenekar soraiba csak nyár végétől, szeptember elejétől állhat vissza.
Őszintén szólva ez az időszak nagyon nehéz volt Tomi nélkül, annak ellenére, hogy Schrott Péterrel és Balázs Olivérrel jó volt együtt dolgozni, és szuper hangulatú koncerteket csináltunk, úgy döntöttünk Tomi nélkül már nem vállalunk be újabb koncerteket. Nyár végéig 3 fix koncertünk lesz: július 9-én A Székelyföldi Rockmaraton fesztiválon Olivérrel, augusztus 5-én Ukrajnában az Ossian zenekarral Schrotival, és aug. 13-án Salgótarjánban az Alapi Band előtt szintén Olivérrel lépünk színpadra. Ezúton is köszönjük Schrotinak és Olivérnek az óriási segítséget.
Jelenleg a zenekar a 2. lemezanyag dalainak írásával tölti az időt, annyit elárulhatunk, hogy az első lemeznél kicsit keményebb, modernebb, változatosabb, kiforrotabb anyag készülődik. A lemez megjelenését jövő év márciusára tervezzük, de addig is lesz meglepetés az év végén, ha minden a terv szerint halad. A zenekarral kapcsolatos minden fontos információ megtalálható a www.rubiconrock.hu oldalon. Vigyázzatok magatokra, legyetek JÓK!

The Fission Tour The Fission Tour
február 24.
Dirty Honey Dirty Honey
február 29.