The Southern Oracle – klip-premier és exkluzív koncert

2015. október 6-án szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a The Southern Oracle első videóklipjének premierjére a Bajcsy-Zsilinszky út 36-38. szám alatt található Toldi Moziba.

Mozgalmas 12 hónap van Magyarország egyik legaktívabb extrém zenei csapata, mögött – tavaly októberben egy intenzív turné keretében Maribortól Szalonikin át Bukarestig megjárták a Balkánt, felvettek és kiadtak egy EP-t Icebreaker címmel az év elején, majd júniusban a chicagói Harm’s Way oldalán egy újabb európai kör következett, ahol leginkább német nyelvterületen mutatkoztak be, de a turné Koppenhágába és Prágába is elvitte a bandát.

Icebreaker by The Southern Oracle
Az Icebreaker EP Coldeater c. dalára készült video a Mihaszna Filmes Nagy Viktor keze munkáját dícséri és egy rég várt együttműködés gyümölcse, hiszen Viktor nemcsak remek rendező, de a zenekar régi barátja és pályatársa, aki a Téveszme tagjaként megannyi koncerten lépett fel a The Southern Oracle társaságában.

A vetítés után a Toldi Klub színpadán egy exkluzív koncertet ad a zenekar, amely keretében eljátssza a teljes Icebreaker EP-t és a koncertanyag rögzítésre kerül egy újabb videókliphez.

Az eseményt egy könnyed afterparty színesíti még, valamint bemutatkozik a The Southern Oracle új kiadója, a budapesti rock/metal élet markáns szereplői által életre hívott GarageLive Records is.

Akela, Innistrad Akela, Innistrad
április 25.
Glenn Hughes Glenn Hughes
április 29.