Sick-Room – új lemez

Három év után új lemezzel jelentkezik a kaposvári Sick-Room zenekar. A lemez a Perverse Paradise címet kapta és az Alexandra Records gondozásában lát napvilágot. Az új lemez felvételeet a budapesti Audioplanet stúdióban rögzítették, Jaja Hary Das közreműködésével. Sikerült egy nagyon sokszínű és minőségi anyagot készíteni.A zenekar ehhez is tervez klipet, az Unfinished Tomb című számhoz, amihez nem kisebb embert sikerült megnyerni, mint a Made in Hungáriából jól ismert Szabó-Kimmel Tamást.
_ELVALASZTO_
Most pedig álljon itt egy kis zenekari bio.
A zenekar alakulása 2001 augusztusára datálható. A tagok eltökélték, hogy egységet fognak alkotni, a zenei sokszínűséget, amely jellemzi őket megpróbálják összegyúrni az extreme metal keretein belül egy egésszé. 2002-ben bevonultak egy kaposvári stúdióba és rögzítettek egy maxit, amely limitált példányszámban jelent meg. Ezen kapott helyet a Pink Dreams című szám is, amihez készült egy videoklip, Szőke András rendezésében. A VIVA tévé Megawatt című műsorának palettáját díszítette kerek egy évig.


A koncertezések, tehetségkutatók, kisebb fesztiválok és tagcserék után elkezdődött a korábbi számok átgyúrása és újak írása. Így érkeztünk el 2006 végéig, mikor a zenekar egy pécsi stúdióban megkezdte a Pigwash for Enemies című albumának rögzítését. A lemez 2007-ben szerzői kiadásban jelent meg. Az albumhoz klip is készült, a címadó számhoz.


A klipet a kaposvári Csiky Gergely színház akkori igazgatója, Znamenák István készítette és az MTV Headbangers Ball című műsorában kapott helyet.
Az albumról megjelent pozitív kritikákon felbuzdulva nekiláttak a második anyagnak, és eközben folyt az első album népszerűsítése, koncertek, rádióinterjúkon való szereplés. A Noise és a Pigwash for Enemies című dal felkerült a Maximum Hardcore Street Revolution második válogatás-lemezére, illetve a paksi Jazz-Pop-Rock tehetségkutatón harmadik helyezést és különdíjat vihettek haza, melynek eredményeképpen felléptek a pécsi Rockmaraton színpadán. Az Egophobia című szám betört a budapesti Nemzeti Színház falai közé, a Pánik című darabban szolgáltatja a talpalávalót.
Akela, Innistrad Akela, Innistrad
április 25.
Glenn Hughes Glenn Hughes
április 29.