Vio-Lence – Flesh From Bones – Új dal

Flesh From Bones címmel egy vadonatúj dalt robbantott a 2019-ben újjáéledt Bay Area-i thrasher legenda Vio-Lence. A Flesh From Bone 29 éve ez az első Vio-Lence nóta, ami március 4-én megjelenő új öt dalos EP-jükön a Let The World Burn-ön jön ki.

Ez az első Vio-lence dal, amit közel 30 év óta írtam. Meg akartam őrizni ezt-azt a korai Eternal Nightmare időkből (a debütáló album 1988-ban jött ki), de azért sok mindent bele akartam pakolni abból, amivel az évtizedek során a dalszerzői arzenálom gazdagodott. A Flesh From Bone-ban megvannak a frenetikus riffelések, ahogy a váltott szólók is, ez azért eléggé old school, de a hatásaim is nyilvánvalóak, akad néhány riff, amelyek Exodus és Slayer ihletésűek.” – mondta a banda gitáros/alapítója Phil Demmel.

A Flesh From Bone az ember igazi szenvedéséről elmélkedik, a történelem sötét korszakairól van szó. A Vlad The Impaler (Vlad, a karóbahúzó, azaz Vlad Țepeș, III. Vlad havasalföldi fejedelem) típusú emberek törvényeit nem volt tanácsos megszegni. Ha mégis megtetted, a büntetésed a felnyársalás volt, vagy még valami annál is rosszabb. Az is szenvedés volt persze, ha csatában haltál meg.

A 34 éve született Eternal Nighmare lemezre világszerte sokan emlékeznek. Most itt az ideje, hogy 2022-ben új emlékeket teremtsünk. Nagyon büszke vagyok az új zenéinkre, és szerencsések vagyunk, hogy roppant kreatív emberekkel dolgozhattunk együtt. Itt nincs semmi, ami túlcsiszolt lenne, hacsak az üvegszilánkok és a törött borotvapengék nem számítanak csiszoltnak… Imádok alkotni, és reméljük, hogy szétrobban a fejetek is, amikor meghalljátok az új Vio-Lence-t!“- nyilatkozta új EP-jük kapcsán Sean Killian énekes.

Vio-Lence – Let The World Burn EP

(Metal Blade)

1. Flesh From Bone
2. Screaming Always
3. Upon Their Cross
4. Gato Negro
5. Let the World Burn