Vio-Lence – Flesh From Bones – Új dal

Flesh From Bones címmel egy vadonatúj dalt robbantott a 2019-ben újjáéledt Bay Area-i thrasher legenda Vio-Lence. A Flesh From Bone 29 éve ez az első Vio-Lence nóta, ami március 4-én megjelenő új öt dalos EP-jükön a Let The World Burn-ön jön ki.

Ez az első Vio-lence dal, amit közel 30 év óta írtam. Meg akartam őrizni ezt-azt a korai Eternal Nightmare időkből (a debütáló album 1988-ban jött ki), de azért sok mindent bele akartam pakolni abból, amivel az évtizedek során a dalszerzői arzenálom gazdagodott. A Flesh From Bone-ban megvannak a frenetikus riffelések, ahogy a váltott szólók is, ez azért eléggé old school, de a hatásaim is nyilvánvalóak, akad néhány riff, amelyek Exodus és Slayer ihletésűek.” – mondta a banda gitáros/alapítója Phil Demmel.

A Flesh From Bone az ember igazi szenvedéséről elmélkedik, a történelem sötét korszakairól van szó. A Vlad The Impaler (Vlad, a karóbahúzó, azaz Vlad Țepeș, III. Vlad havasalföldi fejedelem) típusú emberek törvényeit nem volt tanácsos megszegni. Ha mégis megtetted, a büntetésed a felnyársalás volt, vagy még valami annál is rosszabb. Az is szenvedés volt persze, ha csatában haltál meg.

A 34 éve született Eternal Nighmare lemezre világszerte sokan emlékeznek. Most itt az ideje, hogy 2022-ben új emlékeket teremtsünk. Nagyon büszke vagyok az új zenéinkre, és szerencsések vagyunk, hogy roppant kreatív emberekkel dolgozhattunk együtt. Itt nincs semmi, ami túlcsiszolt lenne, hacsak az üvegszilánkok és a törött borotvapengék nem számítanak csiszoltnak… Imádok alkotni, és reméljük, hogy szétrobban a fejetek is, amikor meghalljátok az új Vio-Lence-t!„- nyilatkozta új EP-jük kapcsán Sean Killian énekes.

Vio-Lence – Let The World Burn EP

(Metal Blade)

1. Flesh From Bone
2. Screaming Always
3. Upon Their Cross
4. Gato Negro
5. Let the World Burn

Hexvessel Hexvessel
április 24.
Akela, Innistrad Akela, Innistrad
április 25.