Cvlt Ov The Svn – Okkult gyilok-pop

A finn származású “okkult gyilok-pop” szekta a Cvlt Ov The Svn május 7-én adja ki első lemezét We Are The Dragon címmel. A titokzatos szektát eredetileg egy anonim black metal dobos alapította, aki a egyszemélyes projektje formájában  szabadítja a közönségre “morbid és horrorisztikus részecskékkel teli elméjét“. Zenéjének hangulatára elmondása szerint olyan klasszikus horrorfilmek voltak hatással, mint például az Ördögűző, valamint a Type O Negative gótikus romattikája, valamint a Turbonegro stoner rock és a Roxette pop műfaj ötvözetének kihívó veszélyei.

Albumának lemezének első előzeteseként  My Venom című dalának hivatalos klipjét nézhetitek meg, amiről a névtelen alkotó így nyilatkozott.

A My Venom a saját lelkem káoszát reprezentálja. Érzésem szerint fontos, hogy szembe nézzünk félelmeinkkel, mert különben azok eluralkodnak rajtunk. Ez a videó egy sötét hangulatú kisfilm, mint ahogy azt tőlem megszokhattátok. Persze nem én készítem a videókat, hanem egy konkrét stáb, de az én lelki világom fedezhető fel bennük. Ilyen szempontból egyfajta diktátor vagyok. Terjesszétek Ti is az igét!

Újonnan megjelent dark rock himnusza, a Hellbound szöveges videóját pedig itt láthatjátok.

május 05.,
május 20.,