Pit of Saron – Cívis-core debüt



Ha valaki azt hinné, hogy a debreceni metal élet csak! a Tankcsapda-ról szól, azt sajnos – vagy inkább szerencsére – most el kell, hogy kedvetlenítsük. Ahogyan az már régen köztudott, hogy a cívisváros álmos hétköznapjait rendre megzavarják az underground homályából fel-feltűnő fiatal és tehetséges zenekarok.
Így ezek ismeretében talán már nem is olyan meglepő, hogy a debreceni Pit of Saron nemrégiben – egészen pontosan február 22.-én – adta ki az Oblivion munkacímet viselő debüt lemezét, amelyet nagy szerencsénkre a zenekar a bandcamp oldalán meg is osztott. 

A kétkedők számára pedig a napnál is világosabban álljon itt az Alexa András (ének), Bota Ákos (gitár), Hegyes Gergő (gitár), Szabó Attila (basszus) és Nagy Dávid Dezső (dob)-ból verbuválodott csikócsapat ars poeticája: „Hello mindenkinek, mi vagyunk a Pit of Saron Debrecenből. A zenekar megalakulása körülbelül 2012 telére tehető. Ez alatt az 1 év alatt a POS rengeteg változásokon ment át, tagok jöttek és mentek. Ha a zenénkről kéne beszélnünk, akkor a Hardcore és Metalcore-t mondanánk mert egyszerűn imádjuk ezeket a műfajokat. Amióta együtt zenélünk az idő elteltével, egyre több és több pozitív visszajelzés érkezik hozzánk az emberektől, amitől mi igazán boldogok vagyunk. A POS elsődleges célja nem a megélhetés, hanem a szórakoztatás és az örömszerzés mindenki számára, aki szereti a zenénket. Megígérhetem nektek srácok, hogy a közeljövőben rengetegszer fogtok még találkozni velünk. Köszönünk nektek mindent. 🙂



Glenn Hughes Glenn Hughes
április 29.
Walpurgis Night Walpurgis Night
április 29.
Moonstone Moonstone
május 01.