Full of Anger felhívás

„Van egy jó thrash, death vagy black metal, esetleg grindcore/goregrind zenekarotok, de nagyon nehéz koncertezni és bejutni nagyobb bulikra?
Itt egy kedvező lehetőség elszánt és lelkes extrém metal zenét játszó zenekaroknak, akik még nem kaptak nagyobb nyilvánosságot, hogy megismerjék a nevüket Debrecenben és környékén!

A november 17-én megrendezésre kerülő IV. Full Of Anger Death/Black Metal Fesztiválon reflektorfénybe kerülhet egy zenekar, hiszen a nagyszabású brutál buli záróakkordjaként egy olyan bandának szeretnénk lehetőséget nyújtani, akiknek eddig ez még nem adatott meg. Ha úgy érzed, hogy a zenekarod megérdemelne már egy ilyen bulit és szeretnétek bemutatkozni a Fesztivál közönségének, valamint fellépni olyan bandák után, mint a Romániából érkező Marchosias, a The Konstellation, a szintén romániai Krepuskul, a Nigromantia, az Angerseed és a Christian Epidemic, akkor most harcra fel! Nincsen más dolgotok, mint az angerseed@gmail.com e-mail címre küldeni egy biográfiát, egy aktuális zenekari képet, valamint két hallgatható minőségű dalt mp3 formátumban és egy Youtube videólinket, mely a zenekar élő teljesítményét mutatja be. A jelentkezési határidő október 15. A koncert a város legújabb impozáns szórakozóhelyén, a Roncs Bárban kerül megrendezésre, kitűnő technikai feltételek mellett. A nyertes zenekar teljes backline-t is kap majd (azaz csak „fesztiválcuccot” – hangszereket, fejeket és dobkiegészítőket – kell hoznia), viszont fontos, hogy az útiköltséget a zenekarnak magának kell állnia!”

Hexvessel Hexvessel
április 24.
Akela, Innistrad Akela, Innistrad
április 25.