Intergalaktikus Space Rock válogatás


November 18-án, Space Rock: An Interstellar Traveler’s Guide címmel fog megjelenni a Purple Pyramid Records 6CD-s válogatás anyaga, ami a „galaxis valaha volt legzseniálisabb space rock-himnuszait” foglalja össze. Többek közt olyan legendás bandák szerepelnek rajta, mint a Hawkwind, az Amon Düül II, a Gong, a Can, a Guru Guru, a Tangerine Dream, az Ozric Tentacles, a Popol Vuh, Alice Cooper, a Nektar, a Chrome és még sokan mások.

Ezen mitikus alakok a Föld nevű bolygó különböző szegleteiből érkeztek, hogy közösen elkészítsenek egy Intergalaktikus úti térképet az Univerzum legészbontóbb zenéihez. Németország, Skandinávia, Új-Zéland, Oroszország, Spanyolország, Franciaország, Finnország, Olaszország, sőt még Magyarország is képviselve van ezen a grandiózus kollekción az Omega 1976-os Don’t Keep On Me Waitin című dalával. A válogatásalbum ékköve a Hawkwind frontembere, Nik Turner mindeddig soha nem hallott Out Of Control című dala.
 

A Space Rock: An Interstellar Traveler’s Guide mind a hat CD-je különböző borítóval került a szépen kivitelezett pakkba. A deluxe, 7×7 inches méretű doboz egy óriás-szövegkönyvet is tartalmaz a zenekarok biográfiái, exkluzív fotók és illusztrációval színesítve.

Az alábbiakban az Omega kozmikus dala mellett, az egész válogatást meghallgathatjátok.
 
http://www.youtube.com/watch?v=oP8Wfogx7Q8&


Space Rock: An Interstellar Traveler’s Guide by Purple Pyramid
Tool, Night Verses Tool, Night Verses
június 12.
Hell Vill #19 Hell Vill #19
június 13.
Bring Me the Horizon Bring Me the Horizon
június 16.