Toxic Twins Project – Március végén jön az első lemezük

Március 31-én érkezik a Toxic Twins Project első albuma, a Poisoned by Music. A projektet a hazai metalélet két jól ismert arca, Jozzy (ex-Wendigo, ex-Leander Rising,The Hellfreaks, Live Life Hard) és Kozy (ex-Wendigo) hívta életre 2021-ben.

Kozyval 2010-ig a Wendigo zenekarban zenéltünk együtt és a karantén alatt kezdtünk újra együtt dolgozni. A projekt mottója: Poisoned by music, ami arra utal, hogy a zene mennyire fontos szerepet tölt be mindkettőnk életében, és valójában ennek is köszönhető, hogy újra elkezdtünk együtt dolgozni. A Toxic Twins alapvetően két zeneszerző és multi-instrumentalista tagból áll, és a dalainkhoz olyan hazai énekeseket hívunk meg, akiknek a hangja és egyénisége az adott dalhoz a legjobban passzol, illetve akiknek a pályafutását, tehetségét csodáljuk, és akikkel szívesen dolgoznánk együtt akár egy, akár több dal erejéig.” – mesélte korábban Jozzy a projekt születéséről.

Az említett, számos vendéggel elkészített daluk és videójuk után most Mirage címmel itt egy újabb, amiben a Wendigo egykori, a Wall Of Sleep, az At Night I Fly és az After Crying jelenlegi énekese, Bátky Zoltán “BZ” vendégeskedik.

IMRE FIA IMRE X SOLKYM IMRE FIA IMRE X SOLKYM
március 24.
Riverside Metal Fest Riverside Metal Fest
március 24.
Nervy Nervy
március 26.
The Subways The Subways
március 27.