Satyricon – Satyrnál agydaganatot diagnosztizáltak

Úgy tűnik, felhők jelentek meg a Satyricon háza tája felett, ugyanis Sigurd „Satyr” Wongraven frontembernél agydaganatot állapítottak meg az orvosok. Satyr a következő hivatalos közleményt intézte a rajongók felé:


„Nyolc nappal ezelőtt szörnyen lebetegedtem, és azonnal kórházba vittek. A röntgenfelvételek kimutatták, hogy agydaganatom van, de azt valószínűsítik, hogy jóindulatú. Ezzel együtt lehet élni, ameddig nagyobbra nem nő. Leoperálni rettentően bonyolult művelet lenne, és csak akkor ajánlott, ha a mérete miatt már az életemet veszélyezteti.

Mindenkinek kiosztották a lapokat, nekem ezekkel kell játszanom. Arra kell gondolnom, hogy nagyon sokan vannak nálam sokkal rosszabb helyzetben, úgyhogy nem sajnáltatom magam. Van egy nagyszerű családom, rengeteg barátom, ott a Satyricon, a Wongraven és mind az a sok ember, akik világszerte támogatnak. A következő két hétben azon dolgozom majd, hogy visszanyerjem az erőmet, hogy aztán elkezdhessek dolgozni az új Satyricon anyagon.”

Jobbulást a frontembernek, és reméljük, hogy a 2016-ra tervezett Nemesis Divina turnén már ereje teljében láthatjuk viszont a színpadon.

Hexvessel Hexvessel
április 24.
Akela, Innistrad Akela, Innistrad
április 25.