Vicious Rumors – továbbra is könyörtelen és pusztítóA legendás San Francisco-i metal banda, a Vicious Rumors augusztus 26-án adja ki újabb nagylemezét Concussion Protocol címmel.
Az új albumra 11 vadonatúj dal került fel és a lemezen két korábbi VR-tag is feltűnik, mint vendég: Brad Gillis (Nightranger, Ozzy Osbourne) és Steve Smyth (One Machine, Nevermore, Testament, Forbidden), aki ’95 és ’99 között gitározott a bandában.

Ez az album rendkívül könyörtelen és pusztító, a maga valódi, klasszikus Vicious Rumors stílusában, de ugyanakkor tele van csavarokkal és fordulatokkal is. – mondja az albumról Geoff Thorpe a csapatalapító gitárosa. Higgyétek el, egy óriási élményre számíthattok! Ha valaha is rajongtatok a Vicious Rumors -ért, a Sabbath-ért, a Priest-ért, vagy a Maiden-ért, illetve egy kicsit a “Bay Area thrashért” is, akkor jó helyen kapizsgáltok, mert ez az album egyértelműen nektek szól!

Ezen az albumon mutatkozik be a csapat Holland származású énekes Nick Holleman, valamint a Szlovén származású basszere, Tilen Hudrap.
 


március 11.,
március 20.,
április 03.,