The Project Hate – fizesd te a studiózást!

Van ez The Project Hate MCMXCIX nevű zenekar, 7 nagylemezzel a hátuk mögött.  A svéd srácoknak nem sikerült összehozni egy lemezszerződést a következő anyaghoz, ezért egy különös üzleti koncepcióval rukkoltak elő: azt akarják, hogy a normális felvételekhez szükséges 5000 amerikai dollárt (kb 1 milla forintban) tőletek, a rajongóktól guberálják össze. A gyűjtés Paypalen keresztül történik, a theprojecthate@gmail.com címre küldhetitek az adományokat. Ha nem tudják a kívánt összeget összekaparni, akkor visszaküldik a pénzt. Ha összejön a pénz, akkor az adakozók egy letöltési linket kapnak majd, mivel fizika formában a cucc sanszos, hogy nem fog megjelenni.
A csipogós experimentális death metalt játszó csapat új lemezéhez egyébként két új tag is van, egy portugál énekesnő, és beszállt a Vomitory dobosa, Tobias Gustafsson is.

The Project Hate – fizesd te a studiózást! (1 komment)

  • ianus ianus szerint:

    2008 óta több tagcseréjük volt, gondolom ezért nem tudtak leszerződni senkivel (a kiadóválogatás pedig mindig is jellemző volt rájuk). Remélhetőleg bejön ez a gyűjtögetés, mert az eddigi anyagaik igen jól szóltak.

Bring Me the Horizon Bring Me the Horizon
június 16.
Hatebreed, Crowbar Hatebreed, Crowbar
június 17.
Agnostic Front Agnostic Front
június 18.
Wayfarer, Dreadnought Wayfarer, Dreadnought
június 19.