SLYTRACT – megjelent a harmadik nagylemez



Pár hete megjelent a felvezető videoklip a ‘Son‘ című dalhoz, melyben Knapp Oszkár (Wrong Side, Grizzly, ex-Insane) bivalyerős közreműködése nyit meg eddig nem látott dimenziókat.


Az új album a banda munkásságának méltó folytatásaként hozni fogja a srácokra jellemző gyorsaságot, brutalitást és dallamokat, de számos olyan elemmel bővült, amelyeknek eddig nyoma sem volt a korábbi anyagokon. Ehhez nagyban hozzájárult Mick Kenney (Anaal Nathrakh) produceri és hangmérnöki tevékenysége, aki korábban olyan bandákkal dolgozott, mint a Carnifex vagy a Bleeding Through, emellett további neves vendégzenészek felbukkanása is várható.

A felállásban is történtek változások, a zenekar magját alkotó Melegh Gábor – Galántay Tamás páros mellett ezúttal már Czeglédi Gyula is teljes értékű tagként szerepel, a basszusgitárt pedig a Conan’s First Date és az Absent Distance soraiból ismert Bencze Márton vette át.

Gáborék azt ígérik:
„Rengeteg meglepetést tartogatnak a dalok, mindannyian feszegettük a határainkat, és hangulatban egy nagyon sötét, de mégis emelkedett atmoszférára lehet számítani, amit sokszor végletek jellemeznek” – hogy ez mit is jelent valójában, hamarosan kiderül, de a most megjelent klip és a korábbi teljesítményük alapján biztosan nem fogunk csalódni.”
Bring Me the Horizon Bring Me the Horizon
június 16.
Hatebreed, Crowbar Hatebreed, Crowbar
június 17.
Agnostic Front Agnostic Front
június 18.
Wayfarer, Dreadnought Wayfarer, Dreadnought
június 19.