The Project Hate – fizesd te a studiózást!

Van ez The Project Hate MCMXCIX nevű zenekar, 7 nagylemezzel a hátuk mögött.  A svéd srácoknak nem sikerült összehozni egy lemezszerződést a következő anyaghoz, ezért egy különös üzleti koncepcióval rukkoltak elő: azt akarják, hogy a normális felvételekhez szükséges 5000 amerikai dollárt (kb 1 milla forintban) tőletek, a rajongóktól guberálják össze. A gyűjtés Paypalen keresztül történik, a theprojecthate@gmail.com címre küldhetitek az adományokat. Ha nem tudják a kívánt összeget összekaparni, akkor visszaküldik a pénzt. Ha összejön a pénz, akkor az adakozók egy letöltési linket kapnak majd, mivel fizika formában a cucc sanszos, hogy nem fog megjelenni.
A csipogós experimentális death metalt játszó csapat új lemezéhez egyébként két új tag is van, egy portugál énekesnő, és beszállt a Vomitory dobosa, Tobias Gustafsson is.

The Project Hate – fizesd te a studiózást! (1 komment)

  • ianus ianus szerint:

    2008 óta több tagcseréjük volt, gondolom ezért nem tudtak leszerződni senkivel (a kiadóválogatás pedig mindig is jellemző volt rájuk). Remélhetőleg bejön ez a gyűjtögetés, mert az eddigi anyagaik igen jól szóltak.

Palaye Royale Palaye Royale
május 29.
Sting Sting
május 30.