Austrian Death Machine – Az osztrák halálgép visszatért

10 év után új kislemezével tért vissza az Austrian Death Machine. A poén thrash crossover bandát az As I Lay Dying frontembere, Tim Lambesis amolyan egyszemélyes bandaként alapította 2008-ban, majd pár pazar album után 2014-ben feloszlatta. Bő egy évtized elteltével Lambesis új ihletet kapott és újraélesztette a gyilkológépet. Első új dalukként a metalcore zúzda, a No Pain No Gain videóját osztotta meg, amiben a profi testépítő Craig Golias, valamint a gitár istenég Angel Vivaldi vendégeskedik.

Örömteli hír, hogy aláírták negyedi lemezük szerződését, ami 2024-ben jelenik meg a Napalm Records kiadásában.

„Ez a közelgő album lesz a legnehezebb mind közül. Ahhnold azt mondta, hogy tegyem még brutálisabbá, és én hallgattam rá. A zenei produkciós nebulók számára ez is egy modernebb produkcióstílus, mint amit ennél a bandánál megszokhattál, de továbbra is megőrzi a thrash gyökereimet, amik a No Pain No Gain-ban is hallhattóak. Ahhnold azt mondta nekem, hogy tényleg felnőttem, és ez már úgy megy, mint egy jól olajozott gép… de azt is mondta, hogy semmisítsem meg a gépeket, szóval egy kicsit össze vagyok zavarodva…

Megtiszteltetés számomra, hogy a Napalmmal dolgozhatok. Rekordok! Amellett, hogy a Napalmnak egy erős globális egysége és hihetetlen személyzete van, Ahhnold azt is mondta, pusztán a név brutalitása alapján kell aláírnunk. Akárcsak a 80-as évek akciója,  legbrutálisabb és legszórakoztatóbb legyen, ez a tökéletes kombináció.” – mondta Tim Lambesis. 

Palaye Royale Palaye Royale
május 29.
Sting Sting
május 30.