Beneath The Void – Lemezpremier

A brutális death/grindecore metalban utazó budapesti Kill With Hate zenekar pár honapja jelentette be, hogy új név alatt folytatják a pályafutásukat. A zenekar új neve Beneath The Void lett, a mai nap pedig …Into Oblivion című lemezükkel debütáltak. Gyémánt Krisztián énekes korábban az alábbiakat mondta a névváltás, illetve új lemezük kapcsán:

Régóta ígérgetjük ezt az anyagot, amin már szó szerint évek óta dolgozunk. Túl vagyunk néhány holtponton, de talán megérte a küzdelem, hiszen a zenekar számára mindenképpen új szintet jelent az …Into Oblivion. Olyannyira, hogy most meg mertük lépni azt is, amin már úgy két éve gondolkodunk, konkrétan, hogy elengedjük a Kill With Hate nevet, amihez igazából sem a mai felállás, sem az új lemez által képviselt világ nem kötődik már igazán, sem zenei, sem szövegi értelemben. 

Én egyébként szerettem ezt a nevet, és bár a korábbi anyagok nagyon morbid, véres-beles szövegvilágához még illett is, de túl sok mögöttes tartalma azért nem volt, ellentétben a Beneath The Void-dal, ami, akárcsak az új album sztorija, sokféleképpen értelmezhető. Ahogy készült az új anyag, fokozatosan megérett bennünk az elhatározás, hogy ezzel a lemezzel valóban új korszakot kellene nyitnunk, és végül így is tettünk.

Berserk Fest 2023 Berserk Fest 2023
április 01.