Destruction – State Of Apathy – új dal, új dobos

State Of Apathy címmel mutatta be új dalát és annak videóját teuton thrasher Destruction. Egyúttal bejelentették, hogy hivatalosan is megváltak Mike Sifringer gitárostól, és már meg is megtalálták utódja, az argentin származású Martin Furia személyében, akit olyan csapatokból ismerhetünk, mint a Bark, vagy a Furia.

Az elmúlt két év mindannyiunk számára próbatétel volt. Mindannyian szomorúan jelentjük be, hogy Mike elhagyta a Destructiont. Mindez sokkoló volt, keményen megütött minket, de az sosem volt kétséges, hogy a zenekar nem áll le. Erős egység vagyunk, és büszkén üdvözöljük az új gitárosunkat, Martin Furiát! Nagyszerű a kémia köztünk, hiszen Martin már évek óta a Destruction család tagja. Ő a tökéletes új bárdista, már az első koncertek rohadt nagyot szóltak!

Nehéz heteken vagyunk túl. Mike márciusban hagyta el a zenekart, és elnézést kérünk a késői nyilatkozatért. Keményen dolgoztunk azon, hogy bemutathassuk nektek a Destruction jövőjét. Van is egy albumelőzetes dalunk és videónk számotokra, a State Of Apathy. Szeptemberben lesz elérhető vinyl verzióban.

Az új lemez felvételei már majdnem kész vannak, hamarosan további híreket hallhattok róla! A State Of Apathy megmutatja, hogy milyen irányba halad a Destruction az új lemezzel: még inkább vissza a gyökerekhez, még több gitár, még direktebb módon! Ez a banda az életem, és mindig 100%-ot fogunk adni, hogy életben tartsuk a szellemiséget. Remélem, ti is annyira szeretitek majd az új nótát, mint mi!

A legjobbakat kívánjuk Mike-nak a jövőjéhez, számunkra csak egy út van: THRASH TILL DEATH
” – üzente Schmier.

Combichrist, Megaherz Combichrist, Megaherz
szeptember 25.
Vinnie Moore Vinnie Moore
szeptember 26.
Liturgy, Áron Porteleki Liturgy, Áron Porteleki
szeptember 26.
IHE Slam Party IHE Slam Party
szeptember 27.