Massacre – Megjelent az új lemezük

Resurgence címmel megjelent a floridai death metal veterán Massacre negyedik albuma, élükön a bandába 25 év után visszatérő Kam Lee-vel. 

Minden Lovecraftról szól, nem igaz? De őszintén, esztétikai szempontból a Massacre zenekarnak két fő dologra volt szüksége ahhoz, hogy jó legyen.

A., Visszatérés az O.S.D.M. (Old School Death Metal) stílusú death metal gyökereihez, a 80-as évek végének és a 90-es évek elejének hangzásához. Zeneileg a lemeznek ezt a nosztalgikus retro stílust kell vinnie.

B., Visszatérni a Lovecrafti történetekből és a fiktív mítoszokból merítő szövegvilághoz.” mondta az album kapcsán Kam Lee.

Az album megjelenése nagyján Return Of The Corpse Grinder daluk kapott egy korhatáros videót, amiről Kam Lee az alábbiakat mondta:

Elkészítettük a Return Of The Corpse Grinder dal videóját, de az olyan mocskosra sikeredett, hogy minden bizonnyal betiltanák. Ugye milyen fasza dolog ez?!! Totális Jorg Buttgereit (Nekromantik-filmek) imádat! Undorító nekrofília és Ed Gein-worship – ez volt az egyetlen módja annak, hogy igazságot tegyünk ennek a dalnak. Minden, ami ennél kevesebb, méltatlan lenne!! És ha még a nézőink számára is túl radikális, amit látnak, akkor büszkének érezhetem magam!

A banda egy megújult felállással készíti új albumát. Kam Lee, valamint az eredeti basszusgitáros, Michael Borders mellé Rogga Johansson (Paganizer, Johansson & Speckmann, Dead Sun, Demiurg, Thorium, stb…), Jonny Pettersson (Gods Forsaken, Wombbath, Henry Kane), és Scott Fairfax (Memoriam, As The World Dies) gitárosok, valamint Brynjar Helgeton (Crypticus, The Grotesquery) dobos csatlakozott.

Hexvessel Hexvessel
április 24.
Akela, Innistrad Akela, Innistrad
április 25.