Pete Sandoval – majdnem 100%-osan


Pedro “Pete” Sandoval
, a Morbid Angel és a Terrorizer zenekarok dobosa a következő nyilatkozatot tette közzé:

“Csak azt akarom mondani, hogy (a 2010-es műtét után) már majdnem 100%-os vagyok. Újra dobolok, de egy turnét még nem merek bevállalni. Most Wolffal (Anthony Rezhawk énekessel) és Kattel (Katina Culture gitárossal) dolgozom az új Terrorizer lemez dalain. Emellett két Resistant Culture alapot is feljátszottam, amik a közelgő új nagylemezen szerepelnek majd. Tartsátok nyitva a szemeteket, mert pusztító lesz!”


2011. november 21-én egy Metal Stormnak készült intejúban kérdezték meg David Vincent Morbid Angel basszusgitáros/énekest, hogy a Pete-et helyettesítő Tim Yeung állandó tagja-e a csoportnak: “Az állandó egy érdekes szó. Mikor az Illud Divinum Insanus felvételeit elkezdtük, mindenki tudta hogy nem csak a felvételeket, hanem a lemez megjelenését követő turnét is Timmal csináljuk. Ő egy jó barát, egy nagyon tehetséges zenész és úgy gondolom, hogy teljesen elégedettek lehetünk vele. Jó időben volt jó helyen.”

Pete Sandoval pedig arra a 2011. októberében feltett kérdésre, hogy mi a véleméye a nélküle készült új Morbid Angel lemezről, a következőket mondta: “No comment! Nem játszom azon a lemezen! Sokkal több extrém dolgot kellett volna pakolni rá a sok unalmas dj-s klisék és a rettenetesen sablonos ipari cuccokkal szemben. A Morbid Angel nem erről szól…”

Most pedig következzen egy részlet Pete közelgő DVD-jéről:


Pete Sandoval – majdnem 100%-osan: 3 komment

  • cannibanile-grinder szerint:

    A Terrorizer az meg csillagos 10-es,no comment!!!! m/

  • cannibanile-grinder szerint:

    Vissza fog kerulni es annak orulnek ha Destructhor helyere is vissza kerulne Erik Rutan apank,ez a valtozas nem tett jot az albumnak,minden orszagban kritikan aluli pontozasokat ertek el es rohogi az egesz vilag oket ezzel az utolso remix albumukkal,remelem megjon az eszuk es visszaternek az old school death metal vilaghoz,mert az jol allt nekuk es abban voltak ok a kiralyok!!!

  • goathornedgod666 szerint:

    Imadom ezt a csavot amiket muvel a dobok mogott. Ez a dobolas es az o szemelye az ami nagyon hianyzik az uj M.A. nagylemezrol. Enyhen szolva nagyon csalodott leszek ha nem kerul vissza a Morbid Angel-be.