Lord Mantis – Az átszervezés után új EP készül

A chicagói Lord Mantis és Indian (blackened) sludge/doom zenekarok végképp egybeolvadni látszanak, hiszen az Indian feloszlásával Bill Bumgardner dobos körül, aki a Lord Mantis alapítója, igencsak átszerveződött a zenekar. Andrew Markuszewski gitárossal nehéz hónapokat tudnak maguk mögött, ami a banda felállásában jelentős változásokat eredményezett.


Kezdjük azzal, hogy a jellegzetes orgánummal bíró Charlie Fell énekes/bőgős már nem tagja a Lord Mantis-nak, ahogy Ken Sorceron gitáros sem. Az énekesi poszton jelenleg Dylan O’Toole található az Indian-ból, akit már a Death Mask CD-n is teljes értékű Lord Mantis tagként tüntettek fel, az új gitáros pedig Scott A. Shellhamer lett, aki az American Heritage-ből lehet ismert.

Will Lindsay, aki Dylan O’Toole mellett a másik énekes/gitáros volt az Indian soraiban, most a Lord Mantis-ban vette át a basszusgitáros szerepét.

A felállást megerősíteni hívatott az a hír, hogy májusban egy EP rögzítésére vonulnak stúdióba a Lord Mantis tagjai, amely alighanem csak nyáron kerül kiadásra. A kislemezzel kapcsolatban hamarosan új hírekkel jelentkezünk.

Addig is álljon itt a Possession Prayer videója emlékeztetőül, amely a Death Mask lemez egyik zseniális iszonyata:Kettőnégy Fesztivál
augusztus 20.
Christian Death
augusztus 23.
Moscow Death Brigade
augusztus 24.