Sodom – novemberben új EP


November 23-án Partisan címmel érkezik a német thrash metal legenda, a Sodom új, három dalos kislemeze. Az új felállású csapatban az alapító Thomas „Angelripper” Such-t az újonnan beverbuvált Husky (Asphyx, Desaster) dobos, valamint Frank Blackfire (ex-Sodom, ex-Kreator, Frank Blackfire, Assassin) és Yorck Segatz (Beyondition) gitáros kíséri.
 

Végre most ismét él bennünk a csapatszellem. Nagyon jól érezzük együtt magunkat. Remekül kiegészítjük egymást. Mindannyian kivesszük a részünket a munkálatokból, és ami a legfontosabb, mindenki maximálisan kisegíti a másikat. Ez a hangulat nyilvánvalóan rendkívül pozitív hatással volt a dalszerzői munkára„. – nyilatkozta Thomas Angelripper. 

Az új EP három dala közül az egyik egy élő felvétel az idei Rock Hard fesztiválról, ahol elsőként lépett színpadra az új Sodom. Aki pedig élőben is szeretné őket látni, az december 2-án, a budapesti Barba Negrába az MTV Headbanger’s Ball turnékeretein belül, az Exodus, a Death Angel és a Suicidal Angels társaságában nézheti meg őket.

 
The Dwarves The Dwarves
július 24.
Baroness Baroness
július 29.
FEZEN Fesztivál 2024 FEZEN Fesztivál 2024
július 30.