Nine Inch Nails – új Ep


December 23-án egy új EP-vel jeletkezik a Nine Inch Nails. A Trent Reznor és Atticus Ross alkotta duó, Not The Actual Events című öt dalos kislemezével egy barátságtalan, különleges hangzású anyagot tervez letenni az asztalra. „Mindössze egy EP-ről van szó; mégpedig azért, mert ezen történet elmeséléséhez épp ennyi időre van szükség.
 

Reznor
egyúttal azt is bejelentette, hogy hamarosan újra megjelenik a NIN egyik legsikeresebb albuma, a The Fragile (1999) méghozzá 4xLP formájában, 37 bónusz trackkel. A The Fragile: Deviations 1 kizárólag LP-n jelenik meg, digitálisan nem lesz elérhető.

Reznor erről így nyilatkozott: „A The Fragile egy rendkívül intim helyet foglal el a szívemben. Akkoriban elég fura dolgok történtek az életemben. Szóval egyfajta terápia volt ezen album megírása és felvétele. Nemrég kísérletezésképpen letöröltem a dalokról a vokál-témákat, és megpróbáltam valami újat kihozni a dologból. A The Fragile: Deviations 1 lemezen Atticus és én feldíszítjük az eredeti lemezt olyan témákkal, amik annak idején lemaradtak a munkálatok során. A végeredmény egy igazán kortárs, de mégis eltérő képet fest arról, amit manapság a zenénkkel kezdeni szeretnénk.

http://www.youtube.com/watch?v=Ev4v2-qJlDo&

Reznor azt is bejelentette, hogy az összes olyan mérföldkőnek számító NIN albumot, mint a Broken és a The Downward Spiral-t is kiadják bakeliten. 
 
Glenn Hughes Glenn Hughes
április 29.
Walpurgis Night Walpurgis Night
április 29.
Moonstone Moonstone
május 01.