Jason kalandjai a Dürer kertben

Lassan elérkezünk a március 13-i péntekhez, mely pénteken a Dürer Kert minden bizonnyal ideális helyszínné válhat Jason kalandjai következő epizódjának leforgatásához. A Headbanger’s Ball-ból is ismert Tóth Gergő vezette Blind Myself-nek a koncert napjaiban megjelenik a legújabb, egyben első anyanyelven íródott lemeze Budapest, 7 fok, eső címmel.
Természetesen jó pát új nótával kápráztatnak majd el minket, melyek közül három már most díjmentesen letölthető a zenekar honlapjáról és megmutatják, hogy a B.M-ért minden ellenérzés nélkül lehet rajongani, hiába, hogy már csak Gergő van a csapatban az eredeti tagok közül.
Emellett új Blind pólókra, promó cuccokra lehet számítani és természetesen a lemez is elérhető lesz.
A Neck Sprain nagyon rég nem játszott a fővárosban! A dolog pikantériájaként érdemes megemlíteni, hogy Leviék új énekessel vonulnak a budapesti nagyérdemű elé, ez a fiatalember pedig nem más, mint a Pantera Tribute-ból és a Kelly Hits The Blue Sky-ból ismert Áron András.
A magyarországi metal élet egyik legfőbb mozgatórugójaként ismert Watch My Dying most a harmadik nagylemezen ügyködik. A Mobeus, ugyanúgy, ahogyan elődei, magánkiadásban jelenik majd meg, remélhetőleg tavasszal, ellenben egy új számot már most is elcsíphetünk élőben.
Létezik egy rock-metal formáció, akiket sokféle rendezvényen el lehet sütni, ez pedig a nem kevés dallamot produkáló frontember Oszkár által fémjelzett Wrong Side Of The Wall. Az indusztriálisabb vonalon mozgolódó félig-meddig dunaújvárosi csapat – csakúgy mint a Neck Sprain – fogadja első körben a vendégeket pontban fél kilenckor.
_ELVALASZTO_

Mindegyik „metalhős” társulat fesztivál jellegű pontossággal kezdi és fejezi be „mutatványát”, tehát érdemes átfutni a beosztást, nehogy valaki lemaradjon a lényegről.

Fellépők sorrendje:

20.30 – Wrong Side of the Wall
21.20 – Watch My Dying
22.30 – Neck Sprain
23.40 – Blind Myself

2009. március 13., péntek
Helyszín: Budapest, Dürer kert – Nagyterem, Budapest, Dürer kert, XIV. kerület, Ajtósi Dürer sor. 19-21.
Kapu: 19:30
Beugró: 1600 Ft.

Palaye Royale Palaye Royale
május 29.
Sting Sting
május 30.