Holnap Bethlehem

A kisjézus születési városát, mint nevet használó német zenekar már talán már a 94-es Dark Metal lemezével bizonyította, hogy nem öncélúak stílusteremtő törekvései, az i-re a pontot először a Dictius Te Necara majd a S.U.I.C.I.D. album tette fel. Kísérletező kedvükkel azóta sem hagytak fel, a 2004-es Mein Weg albumon a kezdeti black/dark metaltól messze eltávolodva experimentális rock/metalt játszottak és az album címéhez kötődően egy Frank Sinatra feldolgozás is felkerült a dalok közé. A hosszú felvezető után jöjjön a lényeg: a hosszú csendet csak néhány splittel és lemondott koncerttel megtörő csapat új lemeze, az A Sacrificial Offering to the Kingdom of Heaven in a Cracked Dog’s Ear holnap, 12-én jelenik meg a Red Stream kiadónál és elképzelni se merem, mire számíthatunk.

Holnap Bethlehem (3 komment)

  • thomas thomas szerint:

    Hála Internetországnak, sikerült végighallgatnom. A szöveg maradt német, csak a számcímeket fordították le angolra. Túl sok értelme nincs a lemeznek, Kvarforth miatt pár helyen tök Shining hangulatú. De abból meg már van egy, úgyhogy ezért a lemezért nem érdemes pénzt kiadni, a következő vinyótakarításig meg megfér mp3ban is.

  • totalis-megtorlas totalis-megtorlas szerint:

    Elmondom, mire számíthatsz: nem egészen új albumról van szó, ez a S.U.i.Z.i.D. újrafelvétele Kvarforth énekével, német helyett angol nyelven!

  • thomas thomas szerint:

    Az utóbbi albumaik nekem sem tetszettek, de az új felállással kíváncsi leszek rá nagyon.

Palaye Royale Palaye Royale
május 29.
Sting Sting
május 30.