Immortal – War Against All – Dalpremier

Május 26-án War Against All címmel jelenik meg a norvég black metal ikon, az Immortal 10. nagylemeze. A lemezről első premieréként címadó daluk szöveges videóját nézhetitek meg.

A War Against All volt az első szám, amit ehhez az albumhoz írtam. Ez egy gyors, ahol a riffeket leginkább az északi csaták riffjeim ihlették. A dalszöveg az igazi Blashyrkh csatában van és hangulatban egy nyitó számhoz is.” – mondta Demonaz a dal kapcsán.

Demonaz így beszélt az új lemezről: “Az Immortal folytatja azt a stílust, amelyet a legelső lemezeinken kialakítottak és meghatároztak. Ez gyors, dühöngő, epikus és hatalmas Blashyrkh metal – ez az egyetlen út!

A War Against All a black metal korai időszaka inspirál a leginkább. Hideg éjszakák az erdőben, a hegyek ormán a téli hold fényében. Ez az, ami életben tartja a lelket és az alapját képezi a zenénknek. Bár még stúdiómunkára van szükség a végső felvétel elkészítéséhez, ez soha nem közelítheti meg az írási folyamatot. Még mindig ugyanazzal a régi hangulattal írok otthon minden gitár riffet; zenét, és a szövegeket is. A lemezen ezúttal Arve Isdal, avagy Ice Dale (Enslaved) szólaltatta meg a basszusgitárt és Kevin Kvåle (Ghaals Wyrd) ült be a dobok mögé. Mindent Bergenben rögzítettünk és mastereltünk, és ezzel a produkcióval különösen elégedett vagyok. Az album borítóját Mattias Frisk svéd művész készítette. Minden a legjobb eredmény elérésének érdekében történt.

Az Immortal soha nem kötött kompromisszumot az eredeti vízióval kapcsolatban, amely minden új kiadással egy újabb utazásra viszi a rajongókat Blashyrkh-en keresztül a legzordabb és legsötétebb zenénkkel. Ez alól ezek a dalok sem kivételek. Nagyon izgatott vagyok és büszke vagyok a végeredményre, ennek határozott kifejezése van, és alig várom, hogy hallhassák a rajongók is!

Immortal – War Against All

(Nuclear Blast)

1. War Against All

2. Thunders Of Darkness

3. Wargod

4. No sun

5. Return To Cold

6. Norlandihr

7. Immortal

8. Blashyrkh My Throne

Downset Downset
június 10.