Immortal – War Against All – Dalpremier

Május 26-án War Against All címmel jelenik meg a norvég black metal ikon, az Immortal 10. nagylemeze. A lemezről első premieréként címadó daluk szöveges videóját nézhetitek meg.

A War Against All volt az első szám, amit ehhez az albumhoz írtam. Ez egy gyors, ahol a riffeket leginkább az északi csaták riffjeim ihlették. A dalszöveg az igazi Blashyrkh csatában van és hangulatban egy nyitó számhoz is.” – mondta Demonaz a dal kapcsán.

Demonaz így beszélt az új lemezről: “Az Immortal folytatja azt a stílust, amelyet a legelső lemezeinken kialakítottak és meghatároztak. Ez gyors, dühöngő, epikus és hatalmas Blashyrkh metal – ez az egyetlen út!

A War Against All a black metal korai időszaka inspirál a leginkább. Hideg éjszakák az erdőben, a hegyek ormán a téli hold fényében. Ez az, ami életben tartja a lelket és az alapját képezi a zenénknek. Bár még stúdiómunkára van szükség a végső felvétel elkészítéséhez, ez soha nem közelítheti meg az írási folyamatot. Még mindig ugyanazzal a régi hangulattal írok otthon minden gitár riffet; zenét, és a szövegeket is. A lemezen ezúttal Arve Isdal, avagy Ice Dale (Enslaved) szólaltatta meg a basszusgitárt és Kevin Kvåle (Ghaals Wyrd) ült be a dobok mögé. Mindent Bergenben rögzítettünk és mastereltünk, és ezzel a produkcióval különösen elégedett vagyok. Az album borítóját Mattias Frisk svéd művész készítette. Minden a legjobb eredmény elérésének érdekében történt.

Az Immortal soha nem kötött kompromisszumot az eredeti vízióval kapcsolatban, amely minden új kiadással egy újabb utazásra viszi a rajongókat Blashyrkh-en keresztül a legzordabb és legsötétebb zenénkkel. Ez alól ezek a dalok sem kivételek. Nagyon izgatott vagyok és büszke vagyok a végeredményre, ennek határozott kifejezése van, és alig várom, hogy hallhassák a rajongók is!

Immortal – War Against All

(Nuclear Blast)

1. War Against All

2. Thunders Of Darkness

3. Wargod

4. No sun

5. Return To Cold

6. Norlandihr

7. Immortal

8. Blashyrkh My Throne